Saturday, August 6, 2022

Vlăduța Lupău

Clujeanca Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel care va purta numele Iair. Proaspătul tătic a publicat și prima imagine cu bebelușul.


Pin On I

O Peștoaică veritabilă cu suflet mare creativă și inimoasă Vlăduța Lupău în vârstă de 30 de ani a venit pe lume în localitatea Șimleu Silvaniei unde a urmat cursurile Școlii Gimnaziale nr 1.

. Vlăduța Lupău are o relație de mai bine de 5 ani cu Adrian Rus fostul portar al CFR Cluj acum liber de contract. Aceste este fiul lui Adrian Rus fost jucător al CFR Cluj. 11 hours agoVlăduța Lupău și soțul ei Adrian Rus au devenit pentru prima dată părinți sâmbătă 6 august.

Galerie Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinții unui băiețel care a primit 10 la naștere Instagram Splash. 218k Likes 727 Comments - Vlăduța Lupău vladutalupau on Instagram. știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei.

Cuplul a ales un nume biblic pentru cel mic. Vlăduța Lupău a anunțat de Buna Vestire că este însărcinată Vlăduța Mărioara Rus Lupău s-a născut pe 8 martie 1991 în Șimleu Silvaniei Județul Sălaj fiind cunoscută publicului larg sub. March 14 2022 fashion modeling Vlăduța Lupău.

Bine ai venit pe. 12 hours agoIar Vlăduța Lupău i-a răspuns în comentarii. Între cei doi au fost șicane mult timp iar în 2018 chiar s-au luat la bătaie la Untold.

Vlăduța Lupău probleme de sănătate înainte să devină mamă. Și artista a postat un mesaj de bun-venit fiului ei. Invited to the Teo Show Vlăduța Lupău told how she recently spent her birthday but also talked about the fact that she would like to go on a vacation as soon as possible until the numerous events that.

Vlăduța Lupău a născut pe 6 august 2022. Pentru este în cea de-a cincea lună medicul i-a interzis să zboare cu avionul. Artista merge constant la medic dorind să nu aibă probleme cu sarcina.

Vlăduța Lupău a decis să păstreze vestea sarcinii ascunsă pentru mai multe luni după ce. Vlăduța Maria Lupău Zodia Pești s-a născut pe data de 8 martie în anul 1991 pe plaiurile Șimleului Silvaniei și reprezintă dovada vie și minunată a nemuririi tezaurului folcloric românesc. Vlăduța Lupău a sensational challenge on the Teo Show.

Este vorba despre o scrisoare dedicată fiului său pe care și l-a dorit cu ardoare și pentru care a făcut mari eforturi ca sarcina să decurgă cât mai lin cu putință după ce s-a luptat cu endometrioza și a pierdut două sarcini. 11 hours agoVlăduța Lupău a postat un mesaj emoționant la scurt timp după ce a născut. Adiiirus Verified Spital Regina Maria Cluj View profile adiiirus Verified 196 posts 753K followers View more on Instagram.

Și logic interpreta de muzică populară respectă cu sfințenie sfatul doctorului. Cu toate acestea Vlăduța Lupău vrea să arate că e talentată în mai multe domenii. Cântăreața a publicat o fotografie cu ea ținându-și în brațe fiul și le-a dezvăluit fanilor ce nume poartă micuțul.

Vlăduța Lupău cea mai senzuală nevastă de fotbalist din România. știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei. În cursul nopții cântăreața a fost transportată la un spital din Cluj-Napoca iar pentru a anunța că totul a decurs bine Adi Rus a publicat o imagine cu noul membru al familiei.

Galerie foto cu artista care l-a înnebunit chiar și pe Neymar Vlăduța Lupău este de ani buni deja una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară frumoasa artistă din Ardeal având pe lângă voce de privighetoare un corp de fotomodel. Iair l-a rugat pe Iisus să o vindece pe fiica lui care era pe moarte fiică pe care Matei o considera deja moartă. Înainte de această relație artista a avut un iubit putre de bogat pe care l-ar fi lăsat pentru actualul soț.

Soțul ei Adi Rus a fost cel care a dat vestea pe rețelele de socializare. Tocmai de aceea în izolare de acasă s-a fotografiat cagospodină. 13 hours agoCe înseamnă numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei Învierea fiiceu lui Iair reprezintă una dintre minunile lui Iisus consemnată în Evanghelia după Matei cea după Marcu și cea după Luca.

Fotogafia a avut parte în câteva ore de aproape 30 de mii de like-uri și de o. Una foarte frumoasă sexy și aranjată care tocmai a terminat de pregătit un munte de gogoși. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus.

știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zileiBine ai venit pe lume minunea mea. Anunțul a fost făcut pe Facebook pe pagina impresarului ei. 13 hours agoVlăduța Lupău a născut.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au devenit părinți. Îndrăgita interpretă a născut sâmbătă într-o clinică privată din Cluj-Napoca. Vlăduța Lupău origini Originară din Ardeal interpreta de muzică populară s-a născut la o dată atât de frumoasă 8 martie 1991.

Inima mea toată sunteți voi. Artista se simte bine duupă ce a devenit mamă pentru prima dată.


Raoul și Vlăduța Lupău Două Inimi Square Sunglasses Men Square Sunglasses Square Sunglass


Vladuta Lupau Olguța Berbec și Remus Novac Viflaime Viflaime Colind De Craciun


Adi Rus Vladuta Lupau Couple Photos Photo Couples


Vlăduță Lupău și Alexandru Brădățan Faină I Viața


Vladuta Lupau Si Armin Nicoara Seara Asta Facem Show Colaj 2019


Vladuta Lupau Frumoase S Romancele Videoclip Oficial 2020


Vlăduța Lupau Rapsozii Maramureșului și Bogdan Bizău Colaj Etno 2019


Pin On De Ascultat


All Cars New Zealand Video Vladuta Lupau Pana La Stele Vladutalup Ana Video Stele


Jador Vladuta Lupau Amanta Official Video


Vlăduța Lupău și Alexandra Chira Cine M O Pus Socăciță


Vlăduța Lupău Fain Ii Numele Mărie Youtube Youtube Muzică Populară Orchestra


Cu Cine Este Vlăduța Lupău In Scandal Monstru și De Ce Yve Ro


Fain Ii Numele Marie Vladuta Lupau Youtube Superstar Pop


Vlăduța Lupău Rămai Bade Ne Nsurat


Pin On Vladuta


Vladuta Lupau Vine Seara De Craciun


Vladuta Lupau Dusmanii Mei Colaj Etno Youtube


Vladuta Lupau Colaj Pricesne

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya